Klíma, légtechnika


Tervezési munkánk során a Megrendelőt részletesen tájékoztatjuk arról, hogy milyen szempontokat kell figyelembe venni a klímaberendezés típusának, teljesítményének megválasztásánál illetve elhelyezésénél, hogy az általa klimatizálni kívánt helység mind esztétikailag, mind légtechnikailag a legmegfelelőbb legyen. Tehát Önnek csak a helységet kell megmutatnia, és mi megadjuk a megfelelő légkondicionáló-paramétereket és az esetleges alternatívákat. Így Önnel együttműködve tudjuk kialakítani és biztosítani az optimális komfortérzetet.

Szerelés: Vállaljuk minden típusú split, ablak, és mobilklíma telepítését, ipari légtechnikai berendezések szerelését. A légkondicionáló berendezések felszerelése gyakran már kompletten berendezett, frissen burkolt helységekben történik. Tisztában vagyunk az ezzel járó felelősséggel és a lehetőségekhez mérten maximálisan igényes és tiszta munkavégzést nyújtunk.

Szolgáltatási tevékenység: Klímakészülékek és légtechnikai berendezések szakszerű karbantartását, javítását vállaljuk egyedi megrendelés alapján, vagy átalánydíjas szerződés keretei között. 

Általunk forgalmazott és szerelt klímakészülékek: Daikin, Lg, Samsung, Panasonic, Toshiba, Midea, Hitachi.

Új tevékenységi körünk a speciális szerver hűtés.© Uri-Zanyi Kft. | Budapest, 1038 Puszta köz 4. 5.a. | Tel/Fax: +36 1 3206 350 | E-mail: info@urizanyi.hu | Jogi nyilatkozat | WEBműHELY