Lakossági gázkazánok beüzemelése szervizelése

A gázkészülékek gazdaságos és biztonságos működtetése, valamint az optimális gázfogyasztás biztosítása érdekében a törvény által kötelezően előírt ÉVES karbantartásról ne feledkezzen meg!

Ne várja meg a hiba bekövetkezését! Bízza készülékének üzemeltetését szakszerűen dolgozó, megbízható szakemberre.

Lakossági szervizszolgáltatásaink:

·  Gázkészülékek szakszerű felszerelése, cseréje

·  Gázkészülékek üzembe helyezése

·  Gázkészülékek karbantartása

·  Gázkészülékek javítása

·  Gázkészülékek átvizsgálása, műszeres beszabályozása

·  Gázkészülékek biztonságtechnikai felülvizsgálata

·  Szén-monoxid "CO" visszaáramlás ellenőrzése

·  Gázszivárgás ellenőrzése

·  Gáz műszaki felülvizsgálat

 

A szakszerű és tiszta munkavégzésről gáz- és olajtüzelő berendezés szerelő-üzembehelyező mestervizsgával és fényképes gázszerelői igazolvánnyal rendelkező kollégáink gondoskodnak.

 

      Szolgáltatási terület: Budapest és vonzáskörzete

       Elérhetőség: Weinberger Tibor +36 70 550-1270

 

A gázkészülékek műszaki biztonsága érdekében szükséges azok rendszeres karbantartása, ellenőrzése. Ezért évente egyszer -  lehetőleg a fűtésszezon kezdete előtt - szakemberrel ellenőriztetni kell a gázkazánokat. A gázkészülékek rendszeres karbantartása nem csak az élet-és vagyonbiztonságot szolgálja, hanem a gázfogyasztást is csökkenti. Egy elhanyagolt, rossz állapotú gázkészülék használata az energiafogyasztás tekintetében akár 5-10 %-os többletköltséget is jelenthet!

- A földgázellátásról szóló törvény (2003.évi XLII. törvény 22.§ (7) bekezdése) kimondja, hogy „a csatlakozóvezeték és a fogyasztói berendezés üzemképes és biztonságos állapotban tartása az ingatlan tulajdonosának, használójának a kötelessége; köteles gondoskodni azok rendszeres karbantartásáról, javításáról és szükség szerinti cseréjéről, és azok legalább ötévenkéntiműszaki-biztonsági felülvizsgálatáról."

- A rendszeres karbantartás biztosítja a gázberendezések biztonságos és problémamentes használatát, ezzel növelhetjük készülékeink élettartamát és hatásfokát is, ami konkrét megtakarítást eredményez a fűtési költségekben.

Gázberendezést szigorúan Tilos házilag szerelni!

A gázkészülékek karbantartása, javítása és szerelése speciális szerszámokat és szaktudást igényelnek. Saját magunk és közvetlen környezetünk testi épsége iránti felelősségünk miatt sem szabad a szükséges szakértelem nélkül  gázberendezéshez nyúlni.

 Kérje minden esetben fényképes gázszerelői igazolvánnyal rendelkező szakember segítségét!

Az általunk forgalmazott és karbantartott gázkészülékek fő jellemzői:

- a gyártás utolsó lépéseként minden kazánt beállítanak és tesztelnek a következők alapján:

·  elektromos biztonság

·  CO2 - beállítás

·  víztömörség

·  gáztömörség

·  automatizálási paraméterek

 

-rendkívül kis méretüknek köszönhetően olyan szűk beépítési lehetőségek mellett is telepíthetőek, biztosítva ezzel rugalmas felhasználhatóságukat. 

- a kazánok a helyiség levegőjétől független üzemmódban működnek, nem használják az égéshez a helyiség levegőjét és az égéstermékek sem kerülhetnek vissza a helyiségbe. 

- a készülékek fejlett vezérléssel rendelkeznek, mely folyamatosan ellenőrzi a biztonságos üzemelés feltételeit és szükség esetén beavatkozik. Tartalmazzák a fagyás, a vízhiány, a túlnyomás, a levegő ellátás zavarai elleni automatikus védelmét.

- működtetésük rendkívül egyszerű. A kezelőfelület átlátható, könnyen kezelhető. A vezérlő felhasználóbarát, mely öndiagnosztizáló kódokkal jelzi a digitális kijelzőn a pillanatnyi üzemállapotot, illetve az esetleges hibákat.

-országos és 24 órás szervizszolgálat, folyamatos alkatrész-utánpótlás, nemzetközileg is elismert megbízható márkák, széles termékválaszték© Uri-Zanyi Kft. | Budapest, 1038 Puszta köz 4. 5.a. | Tel/Fax: +36 1 3206 350 | E-mail: info@urizanyi.hu | Jogi nyilatkozat | WEBműHELY