Jogi nyilatkozat - weboldal, honlap tartalom

Az Uri-Zanyi Kft. és az Uri&Zanyi Bt. Tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

Az Uri-Zanyi Kft. és az Uri&Zanyi Bt. weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag az Uri-Zanyi Kft. és az Uri&Zanyi Bt. tulajdonosa jogosult.

Az Uri-Zanyi Kft. és az Uri&Zanyi Bt. tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. Az Uri-Zanyi Kft. és az Uri&Zanyi Bt. azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

Az Uri-Zanyi Kft. és az Uri&Zanyi Bt. weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon az Uri-Zanyi Kft. és az Uri&Zanyi Bt. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - az Uri-Zanyi Kft. és az Uri&Zanyi Bt. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.

Az Uri-Zanyi Kft. és az Uri&Zanyi Bt. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. Az Uri-Zanyi Kft. és az Uri&Zanyi Bt. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok helytelen tartalmáért, hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget az Uri-Zanyi Kft. és az Uri&Zanyi Bt. kifejezetten kizárja.

Az Uri-Zanyi Kft. és az Uri&Zanyi Bt. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez az Uri-Zanyi Kft. és az Uri&Zanyi Bt. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.© Uri-Zanyi Kft. | Budapest, 1038 Puszta köz 4. 5.a. | Tel/Fax: +36 1 3206 350 | E-mail: info@urizanyi.hu | Jogi nyilatkozat | WEBműHELY